Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Acasa
 2. »
 3. Proiecte
 4. »
 5. Birouri și săli de conferințe
 6. »
 7. Panouri textile personalizate - Inkofoods Office

Panouri textile personalizate - Inkofoods Office

Panouri textile personalizate - Inkofoods Office
Panouri textile personalizate - Inkofoods Office
Panouri textile personalizate - Inkofoods Office
Panouri textile personalizate - Inkofoods Office
Panouri textile personalizate - Inkofoods Office

Rezumat

Inkofoods, o companie alimentară dinamică cu un lanț de pizzerii, s-a confruntat cu o provocare acustică în spațiul lor mare de cafenea. Folosit pentru prânzurile personalului și pentru evenimente de degustare a pizzei, spațiul avea probleme semnificative de ecou din cauza dimensiunii sale extinse, a tavanelor înalte și a podelelor lucioase. Inginerul DECIBEL a efectuat măsurători la fața locului, a creat un studiu acustic și a testat timpii de reverberație. Soluția adaptată a implicat acoperirea aproape integrală a tavanului cu panouri acustice textile non-standard, de dimensiuni mari. Depășind provocările reprezentate de corpurile de iluminat existente, instalarea a asigurat o potrivire perfectă, îmbunătățind semnificativ mediul acustic pentru cafeneaua plină de viață a Inkofoods.

Domeniul de aplicare a lucrărilor

 • Vizită la fața locului și măsurători efectuate de inginerul DECIBEL
 • Crearea unui studiu acustic și testarea timpului de reverberație
 • Design and production of non-standard, large-sized textile acoustic panels
 • Proiectarea și producția de panouri acustice textile non-standard, de dimensiuni mari,Instalarea panourilor cu grosimi diferite într-o orientare în șah
 • Montaj personalizat în jurul corpurilor de iluminat existente

Provocare

Dimensiunile vaste ale cafenelei, plafoanele înalte și podelele lucioase au contribuit la probleme semnificative de ecou în timpul evenimentelor și al prânzurilor personalului. Provocarea a fost de a crea o soluție acustică personalizată care nu numai că a rezolvat aceste probleme, dar s-a integrat perfect în estetica cafenelei. Lucrul în jurul corpurilor de iluminat existente a adăugat un nivel suplimentar de complexitate la proiect.

Solutia

Soluția cuprinzătoare a DECIBEL a implicat:

 • Proiectarea și producerea de panouri acustice textile non-standard, de dimensiuni mari, pentru acoperirea aproape integrală a tavanului.
 • Utilizarea a două grosimi de panouri într-o orientare în șah pentru a acoperi eficient o gamă largă de frecvențe
 • Colaborarea cu designerul de interior pentru a se asigura că panourile completează estetica generală
 • Montarea personalizată a panourilor în jurul corpurilor de iluminat existente, ceea ce a necesitat o instalare meticuloasă și ajustări manuale

Rezultat

Rezultatul final a fost de-a dreptul spectaculos. Panourile textile personalizate nu numai că au rezolvat problemele legate de ecou, dar au îmbunătățit și estetica generală a cafenelei. În ciuda provocărilor reprezentate de corpurile de iluminat existente, instalarea a obținut efectul acustic dorit. Inkofoods a fost încântată de rezultat, iar mediul acustic îmbunătățit a permis reluarea petrecerilor și a evenimentelor pline de viață cu pizza.


Acest proiect demonstrează expertiza DECIBEL în crearea de soluții acustice personalizate pentru spații unice. Integrarea cu succes a panourilor textile non-standard nu numai că a rezolvat provocările acustice, dar a contribuit și la ambianța generală a cafenelei Inkofoods.

.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.