Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Birouri și săli de conferințe
  6. »
  7. Problema ecoului in biroul IT

Problema ecoului in biroul IT

Problema ecoului in biroul IT
Problema ecoului in biroul IT
Problema ecoului in biroul IT
Problema ecoului in biroul IT
Problema ecoului in biroul IT

Compania „A-Line” își desfășoară activitatea în domeniul securității IT. Locația noului lor birou este în Sofia, Bulgaria. Atunci când au incercat sa creeze  un mediu de lucru plăcut pentru angajații lor, compania a gasit o problemă gravă de sunet în două dintre birouri. Mai precis - un nivel extrem de ridicat de reverberatie.

„A-Line” identifică problema și înțelege potențialul pericol de a interfera cu mediul de lucru din birouri. Din acest motiv, compania apelează la DECIBEL pentru o soluție.

A fost trimisă o cerere de tratament acustic cu orientare de proiectare a două camere de birou. DECIBEL răspunde rapid și pregătește un proiect individual pentru mai multe tipuri de tratamente pentru tavan și perete. În timpul planificării și pregătirii ofertei, sunt necesare mai multe vizite la locație pentru a executa lucrarea cât mai repede posibil.

Pereții celor două birouri sunt tratate cu 53 de panouri textile acustice cu dimensiuni de 50x50x5cm. Pe tavan, sunt instalate 10 bucăți de bufe orizontale cu dimensiuni de 100x50cm.

Întregul proiect este  planificat și executat de DECIBEL într-o perioadă scurtă de o săptămână.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.