Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Clădiri industriale și comerciale
  6. »
  7. Reducerea zgomotului pentru FESTO

Reducerea zgomotului pentru FESTO

Reducerea zgomotului pentru FESTO
Reducerea zgomotului pentru FESTO
Reducerea zgomotului pentru FESTO
Reducerea zgomotului pentru FESTO
Reducerea zgomotului pentru FESTO

Expunerea la zgomot poate reprezenta o serie de pericole pentru sănătate și siguranță la locul de muncă, afectând negativ întregul corp al angajaților - sistemul nervos, sistemul cardiovascular, contribuind la afectiuni precum cefalee, nevrotism, amețeli, anxietate, lipsa de somn etc.

Din motivele de mai sus, echipa DECIBEL a fost contactată de FESTO, Sofia - liderul mondial în producția de senzori electromagnetici ai cilindrilor pneumatici, cu cererea de a oferi o soluție pentru scăderea nivelului de zgomot din jurul unui banc de testare folosit pentru testarea componentelor timp de 100 de ore. Nivelurile ridicate de zgomot au afectat negativ procesul de muncă prin reducerea concentrarii de catre angajați.

Pentru a oferi clienților cea mai bună soluție posibilă, a fost mai întâi necesar să se determine nivelul de zgomot și răspunsul în frecvență al setării testului. În acest scop, inginerul-acustician DECIBEL a efectuat măsurătorile necesare.

Au fost definite nivelurile sonore de Leq = 83.5dB și au atins 80Hz la momentul de varf ceea ce depășește semnificativ normele de funcționare  recomandate.

Una dintre cerințe a fost să fie ușor demontabilă și ușor de transportat. Pentru a îndeplini această cerință, inginerii DECIBEL au oferit o cutie de izolare fonică cu panouri și profile detașabile și care se pot deschide.

Una dintre provocările cu care s-a confruntat echipa noastră a fost imposibilitatea închiderii completă a mașinii, datorită faptului că testerul avea nevoie de acces la aerul exterior. Am rezolvat aceste probleme plasând aparatul pe tampoane  EP . 

TRezultatul final care a fost atins a făcut ca angajații si clienții companiei să fie extrem de mulțumiți. În urma acestui succes, FESTO ne-a prezentat și ne-a furnizat alte cereri legate de mediul acustic al fabricii.

Dacă doriți să garantați angajaților dvs. un mediu de lucru relaxat și sănătos și un flux de lucru mai eficient, este timpul să vă gândiți la izolarea fonică în producția dvs. Contactați-ne pentru a primi cea mai bună soluție adaptată în special nevoilor dumneavoastră

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.