Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Acasa
 2. »
 3. Proiecte
 4. »
 5. Birouri și săli de conferințe
 6. »
 7. Separatoare acustice personalizate din pasla pentru birouri

Separatoare acustice personalizate din pasla pentru birouri

Separatoare acustice personalizate din pasla pentru birouri
Separatoare acustice personalizate din pasla pentru birouri
Separatoare acustice personalizate din pasla pentru birouri
Separatoare acustice personalizate din pasla pentru birouri
Separatoare acustice personalizate din pasla pentru birouri

Sumarul proiectului

Clientul ne-a abordat pentru a proiecta separatoare de birou personalizate pentru noul lor birou. Principalele lor cerințe erau materiale ecologice, construcție ușoară și forme și dimensiuni personalizabile. După o vizită la fața locului și măsurători detaliate, am proiectat separatoare personalizate folosind panouri din pâslă acustică FESIGN Screenus. Aceste separatoare se potrivesc unui aranjament de birou pentru patru persoane, cu decupaje pentru prize și hardware special de montare. Designul include curbe netede pentru o estetică clasică. Clientul a fost încântat de rezultatul final, care s-a integrat perfect cu decorul biroului.

Scopul muncii

 • Măsurători la fața locului: măsurători detaliate ale birourilor și spațiului de lucru.
 • Proiect:
  • Separatoare personalizate, adaptate pentru o configurație de birou pentru patru persoane.
  • Decupaje pentru prizele de curent.
  • Curbe netede pentru un design clasic.
 • Productie: Utilizarea panourilor din pâslă acustică FESIGN Screenus ecologice.
 • Instalare: Instalare eficientă și precisă a separatoarelor.

Provocare

Principala provocare a fost de a crea o soluție personalizată, ecologică, care să fie plăcută din punct de vedere estetic, ușoară și funcțională pentru configurarea biroului clientului. Clientul dorea o soluție perfectă și ușoară pentru un aranjament de birou de patru persoane, care necesita proiectare și execuție precise.

Soluţie

Am selectat gama de produse FESIGN, în special panourile din pâslă acustică Screenus, datorită proprietăților lor ecologice și caracteristicilor personalizabile. Fabricate din poliester reciclat 65%, aceste panouri sunt durabile și extrem de funcționale. Ele pot fi adaptate în dimensiune, grosime, formă, modele și culori pentru a îndeplini cerințele specifice.

Pentru acest proiect, am proiectat separatoare personalizate cu decupaje personalizate pentru prize și feronerie specială de montare. Separatoarele au prezentat, de asemenea, curbe netede la capete, îmbunătățind aspectul general și senzația. Panourile FESIGN au fost alese pentru beneficiile lor acustice și atractivitatea vizuală, asigurându-se de completarea decorul biroului.

Produse folosite

Panouri din pâslă acustică Screenus FESIGN:

 • Fabricat din 65% poliester reciclat.
 • Reciclabil după utilizare.
 • Personalizat în dimensiune, grosime, formă, modele și culori.
 • Potrivit pentru separatoare de birou, compartimentări autoportante sau separatoare suspendate.

Utilizarea acestor panouri a asigurat o soluție ecologică, ușoară și atrăgătoare din punct de vedere vizual, care a îmbunătățit mediul acustic și estetic al biroului.

Rezultat

Proiectul a fost finalizat cu succes, separatoarele personalizate încadrându-se perfect în amenajarea biroului. Clientul a fost încântat de designul, funcționalitatea și integrarea estetică a separatoarelor. Panourile FESIGN Screenus au oferit o soluție eficientă care a îndeplinit nevoile acustice și a ridicat atractivitatea vizuală a spațiului de lucru.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.