1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Săli de educație, sport și concerte
  6. »
  7. SISTEM MUTE în Estonia

SISTEM MUTE în Estonia

SISTEM MUTE în Estonia
SISTEM MUTE în Estonia
SISTEM MUTE în Estonia
SISTEM MUTE în Estonia
SISTEM MUTE în Estonia
Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
SISTEM MUTE în Estonia

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pentru izolarea acustică a unei săli de conferințe nou proiectate în Estonia, colegii de export DECIBEL sugerează contractorului proiectului de izolare PRO să utilizeze sistemul de izolare a pereților MUTE SYSTEM 33, un produs care fusese creat, dezvoltat și perfecționat de echipa DECIBEL.

Clientului i s-au oferit măsurători de laborator ale MUTE SYSTEM 33, ceea ce arată că după instalarea sistemului, indicele total de izolare fonică pe perete, respectiv de tip, a crescut între 9 - 12 DB.

Intenția clientului de a întreprinde o izolare fonică a sălii se datorează faptului că este planificat să fie utilizata pentru întâlniri ,conferințe, seminarii corporative și alte evenimente similare. Fără a perturba mediul în spațiile învecinate adiacente și simultan fără a împiedica evenimentul de coferență din cameră.

Clientul a achiziționat cantitatea necesară de MUTE SYSTEM 33 pentru un pachet complet și o izolare fonică completă pentru toți pereții din sala de conferințe. După instalarea panourilor de izolare fonică în hol, clientul a efectuat măsurători și a raportat un indice de izolare fonică îmbunătățit pentru întregul perete cu +1 dB. Rezultatul duce la concluzia că clientul nu este mulțumit de rezultatul produsului final. Echipa DECIBEL confirmă și este pe deplin convins de calitatea produsului care a fost dezvoltat și testat în condiții stricte de laborator. Un inginer acustic fusese trimis să urmărească cazul. Ca urmare a măsurilor luate, a devenit clar că a existat un canal de aer în sala de conferințe prin care s-a scurs sunetul înspre și dinspre hol.

Concluziile au fost transmise după erorile de informare.

Pentru a rezolva cazul, trebuie efectuată o verificare amănunțită în legătură cu un proiect de către un inginer acustic și nu trebuie ignorate elemente sau detalii. Sistemele noastre de izolare fonică au calități care au fost dovedite din nou și din nou în numeroase proiecte. Din acest motiv, încurajăm clienții noștri să furnizeze informații cuprinzătoare despre site-ul respectiv încă din etapa inițială a colaborării noastre. Inginerii din echipa DECIBEL ar trebui să se familiarizeze cu fiecare centimetru al site-ului în detaliu și să privească în detaliu toate zonele problematice.

 

 

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.