Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tratamentul acustic al studioului David Gresham

Tratamentul acustic al studioului David Gresham
Tratamentul acustic al studioului David Gresham
Tratamentul acustic al studioului David Gresham
Tratamentul acustic al studioului David Gresham
Tratamentul acustic al studioului David Gresham
Tratamentul acustic al studioului David Gresham
Tratamentul acustic al studioului David Gresham
Tratamentul acustic al studioului David Gresham
Tratamentul acustic al studioului David Gresham

David Gresham Records este una dintre cele mai importante companii de discuri independente din Africa de Sud. Compania de discuri a produs și publicat mulți artiști locali și internaționali în ultimii 43 de ani, printre care Nickelback, Aaliyah, Kylie Minogue, Prime Circle, Depeche Mode, Janet Jackson și Jesse Clegg pentru a numi doar câțiva dintre cei selectați.

Conducerea studioului a abordat DECIBEL AFRICA pentru tratamentul acustic al celor două studiouri de editare și a zonei de înregistrare. După pregătirea simulărilor preliminare și proiectare, DECIBEL AFRICA a fost numită compania de management al proiectului cu sarcina de a oferi o actualizare cuprinzătoare a spatiului, pentru a îmbunătăți mediul acustic și estetica.

Diverse elemente implicate în proiect au inclus:

  • Înlocuirea tavanului existent cu panouri acustice de tavan
  • Înlocuirea perdelelor existente cu perdele acustice
  • Tratarea pereților cu panouri acustice perforate din material textil și din lemn
  • Instalarea pardoselii din lemn laminat și o ușă dublă de studio pentru cabina vocală cu membrană izolatoare fonică

Au existat două obiective principale: transformarea acustică eficientă și minimizarea întreruperii fluxului de lucru. A trebuit să eliminăm modurile din cameră, să netezim curba de reverberare și să obținem un mediu curat și uscat, unde spectrul complet de frecvențe este audibil.

Diferitele elemente ale instalației au fost combinate pentru a se asigura că toate suprafețele sunt tratate acustic, permițând producătorilor și muzicienilor să lucreze într-un mediu mai plăcut și mai eficient.

Am folosit o combinație de panouri de perete acustice din țesătură și lemn pentru a se completa reciproc, datorită ratei variabile de absorbție a frecvențelor medii până la cele înalte.

Suntem mândri să anunțăm că acest proiect a fost finalizat cu succes, iar clientul și-a exprimat satisfacția printr-o scrisoare de referință.

Dacă doriți să aflați mai multe despre soluțiile acustice și de izolare fonică DECIBEL, contactați-ne la office@decibelromania.com .

Produse asemanatoare

VISTO 48 panou elastic de izolare fonica

VISTO 48 este un panou elastic de înaltă tehnologie de izolare fonică și fonoabsorbant pentru pereți și tavane. Diferitele straturi combinate în panou realizează nivele mult mai ridicate de izolare fonică în comparație cu materialele tradiționale precum sticla, mineralele, vata minerală de rocă sau pluta. Poziția diafragmei polivinilice foarte elastice (stratul mediu) funcționează ca membrană izolatoare fonică și fonoabsorbantă. Forma ondulată a materialului poros (stratul frontal) este o geometrie optimizată care crește absorbția sunetului în intervalul 400-650 Hz, care este frecvența  tipică a vocii umane. VISTO 48 este un produs brevetat, rezultat al elaborării de doi ani, timp în care au fost examinați parametrii reali care determină proprietățile acustice, cum ar fi : * Rezistivitatea cailor respiratorii* Viscozitatea si lungimea termica a porilor* Porozitatea   Panoul de izolare fonică VISTO 48 este potrivit pentru: - Instalare în gips-carton (ca înlocuitor pentru vata minerală tradițională) deasupra tavanelor suspendate, sub podele  și  în studiouri și repetiții . - Pentru izolarea fonică a pereților. Panoul trebuie instalat între profilele de susținere ale structurii din gips-carton, unde poate fi ascuns între profilurile lipite de același perete cu adeziv VISTO BOND sau atașat cu elementele de montare VISTO FIX . - Pentru izolarea fonică a pardoselii . VISTO 48 trebuie aplicat direct pe o podea existentă fără lipire. Mai multă izolare fonică pentru pardoseli, vezi aici. - Pentru instalarea plafonului  suspendat. Panoul VISTO 48 trebuie aplicat direct pe structura care ar trebui să fie întărit cu elemente  suplimentare pentru a preveni lăsarea tavanului.42334234234

VISTO 48 panou elastic de izolare fonica
Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.