Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Acasa
 2. »
 3. Proiecte
 4. »
 5. Săli de educație, sport și concerte
 6. »
 7. Tratamentul acustic al unei școli gimnaziale

Tratamentul acustic al unei școli gimnaziale

Tratamentul acustic al unei școli gimnaziale
Tratamentul acustic al unei școli gimnaziale
Tratamentul acustic al unei școli gimnaziale
Tratamentul acustic al unei școli gimnaziale
Tratamentul acustic al unei școli gimnaziale

Despre scoala

Școala Doris Tenedi, înregistrată în 1994, se distinge de celelalte școli private din Bulgaria prin viziunea și strategia sa și este prima școală care formează un ciclu închis de educație de la preșcolar la gimnaziul de limbă germană și engleză.

Școala are săli de studiu luminoase și mari, săli de calculatoare, săli video, sală multimedia, bibliotecă, piscină interioară, arte marțiale și sală de fitness, sală de sport și multe altele.

Sala de sport are dimensiuni standard și în timpul orelor de sport a existat un ecou tangibil care a provocat o senzație neplăcută tuturor celor din cameră, împiedicând copiii să-și audă clar profesorii în timpul orelor.

În 2016, conducerea lui Doris Tenedi a căutat o soluție la această problemă, care să permită sălii de gimnastică să fie folosită pentru a organiza diverse evenimente, festivaluri și concerte.

În acest scop, DECIBEL a primit sarcina de a dezvolta un proiect pentru tratamentul acustic al saliii.

Procesul a trecut prin măsurători de control, calculul unei anumite zone a panourilor acustice și calculul locației acestora. Era important ca procesul școlar să nu fie deranjat, așa că instalarea a avut loc în weekend. 

Rezultatele proiectului finalizat 

Conducerea Școlii de Limbă Doris Tenedi raportează că, după instalarea panourilor, răsunetul și ecoul au fost reduse într-o asemenea măsură încât este greu de observat. O mai bună acustică a camerei oferă liniste atât elevilor, cât și profesorilor.

Cel mai semnificativ rezultat după tratamentul acustic este că salal poate fi deja utilizata cu succes, nu numai pentru cursurile de sală de gimnastică, ci și pentru sărbători și evenimente, care a fost principalul obiectiv atribuit DECIBEL.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.