Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Restaurante, Baruri și Cluburi
  6. »
  7. WavO in club "City Stage"

WavO in club "City Stage"

WavO in club "City Stage"
WavO in club "City Stage"
WavO in club "City Stage"
WavO in club "City Stage"
WavO in club "City Stage"

City Stage este unul dintre puținele locuri din Sofia care oferă scene de club pentru evenimente de muzică live, petreceri, festivaluri de dans și proiecții de filme.

În timpul vizitei sale la club, un popular artist bulgar a auzit un defect acustic în jurul scenei în intervalul de frecvență de aproximativ 80 Hz.

Echipa etapei City a luat legătura cu DECIBEL with the need to solve this problem.  pentru a rezolva această problemă. Primul pas într-un astfel de proiect este să fie inspectat temeinic de un inginer acustic.

 DECIBEL a efectuat măsurătorile acustice. După acestea, a devenit clar care ar trebui să fie soluția - plasarea panourilor acustice perforate, caz în care clientul a ales modelul WavO .

După instalarea panourilor de design, am trecut la ultima etapă a proiectului

Ultimul pas este măsurarea nivelurilor sonore atinse. Valorile raportate au atins cele stabilite în proiect, iar feedback-ul pozitiv de la clientul nostru este o dovadă a unei lucrări bine făcute.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.