1. Acasa
 2. »
 3. Proiecte
 4. »
 5. Hoteluri
 6. »
 7. WavO în Park Hotel Moscow

WavO în Park Hotel Moscow

WavO în Park Hotel Moscow
WavO în Park Hotel Moscow
WavO în Park Hotel Moscow
WavO în Park Hotel Moscow
WavO în Park Hotel Moscow
WavO în Park Hotel Moscow
WavO în Park Hotel Moscow
WavO în Park Hotel Moscow
WavO în Park Hotel Moscow
Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
WavO în Park Hotel Moscow

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Park Hotel Moscow este situat lângă una dintre cele mai verzi părți ale Sofiei - Grădina Boris. În mijlocul aerului proaspăt și al împrejurimilor liniștite, hotelul oferă un mediu liniștit pentru evenimente de tot felul. 

Începutul lunii martie și venirea primăverii oferă o nouă oportunitate de a reînvia o sală învechită care a găzduit diverse evenimente de ani de zile, precum formațiuni de dans, prezentări de modă, conferințe și seminarii. Și anume, Europa Hall.

Echipa DECIBEL a primit o invitație de a lucra la revigorarea sălii în luna martie, lansarea proiectului, iar în iulie începe renovarea. Multe conversații și teste necesare au fost efectuate pentru a crea conceptul general pentru proiectarea și implementarea proiectului acustic.

Spiritul deja îmbătrânit al sălii de ani de ospitalitate avea nevoie de o revigorare. Cu acest proiect, sala începe o nouă etapă a existenței sale. Începe o viață nouă.

Înainte de începerea proiectului, timpul de reverberație a fost măsurat în hol și clientul a cerut să fie reținut după renovare. În acest scop, a fost dezvoltat un model de simulare, din care a devenit clar care este suprafața pătrată necesară a panourilor WavO pentru instalarea în hol.

Panourile  WavO ,panoul bicomponent  VISTO 48 si membrana izolatoare fonică POLYSOUND  sunt produse specializate care contribuie la tratamentul acustic și la izolarea fonică a camerei. Designul, care conține toate panourile MDF pe pereți și coloane, permite clientului să îndepărteze cu ușurință panoul deteriorat sau să îl înlocuiască complet cu altul, dacă este necesar.

Subcontractorul nostru Dorma a furnizat și a instalat o ușă izolată fonic cu elemente mobile de 1 metru și un indice de izolare fonică Rw = 39dB, care previne transmiterea zgomotului între Sala Europei și Sala de Conferințe 1 atunci când sunt evenimente simultane.

În ciuda dificultății cu culorile din timpul renovării sălii, proiectul a fost finalizat cu succes, iar Sala Europei își așteaptă noii oaspeți.

Consultați Galeria spiritului reînviat al Europe Hall și deveniți parte a viitorului său strălucitor. 

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.