Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Clădiri industriale și comerciale
  6. »
  7. Zgomot din clădirea Parlamentului European

Zgomot din clădirea Parlamentului European

Zgomot din clădirea Parlamentului European
Zgomot din clădirea Parlamentului European
Zgomot din clădirea Parlamentului European
Zgomot din clădirea Parlamentului European
Zgomot din clădirea Parlamentului European

Clădirea Parlamentului European din Bulgaria este situată într-una dintre cele mai aglomerate locații din centrul Sofiei. Pentru ca aerul să circule, pe acoperiș este instalată o cameră de aer condiționat, care funcționează pe tot parcursul zilei. În afară de asta, din curtea clădirii, la etajul șase există un generator diesel, care funcționează din nou pe tot parcursul zilei. Parlamentul European împarte acea curte cu mai multe clădiri rezidențiale. În ultimii ani, au existat numeroase plângeri din partea locuitorilor din aceste clădiri cu privire la zgomotul ridicat provenit de la motorul diesel și camera de climatizare de pe acoperiș.

Din această cauză, Parlamentul European a contactat DECIBEL pentru o soluție eficientă. Echipa noastră a creat un proiect pentru a izola zgomotul din camera de aer condiționat și motorul diesel.
Abordarea DECIBEL a constat in mai multe etape. În primul rând, amortizoarele de zgomot au fost folosite pentru a reduce la tăcere fantele, iar pentru unele dintre ele, trebuiau atașate structuri suplimentare pentru a rezista condițiilor meteorologice. Un gard de panouri PZP a fost instalat în jurul camerei de aer condiționat, cu tablă perforată în față și tablă solidă în spate pentru a elimina zgomotul în exces.

Unele dificultăți au apărut în timpul procesului din cauza locației ocupate a zonei. Elementele structurale au fost proiectate individual pentru a nu avea o dimensiune mai mare de 2,40 metri, astfel încât să poată fi ridicate pe acoperiș cu liftul clădirii. După instalarea structurii de aer condiționat, a urmat același proces și cu generatorul diesel, unde pe lângă pereți era necesar și un acoperiș care să fie instalat. Durata întregii instalari a durat 30 de zile.

Feedbackul pozitiv din partea reclamanților care locuiau în clădirile invecinate a urmat imediat după instalare.

 

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.