Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Studiouri de muzică și voce
  6. »
  7. Acustica pentru un celebru studio TV

Acustica pentru un celebru studio TV

Acustica pentru un celebru studio TV
Acustica pentru un celebru studio TV
Acustica pentru un celebru studio TV
Acustica pentru un celebru studio TV
Acustica pentru un celebru studio TV
Acustica pentru un celebru studio TV
Acustica pentru un celebru studio TV
Acustica pentru un celebru studio TV

Întrebare: De ce a apelat clientul la DECIBEL?

Răspuns: Muzicienii profesioniști și inginerii de sunet de la Doli Media Studio au venit la noi cu propriile lor cercetări și analize acustice. Ei erau deja familiarizați cu munca noastră din proiectele reciproce începând din 2012. Nu a fost nevoie să testăm acustica și nivelurile de zgomot, deoarece știau deja de ce aveau nevoie fără ca noi să analizăm spațiul, așa cum se întâmplă de obicei. Știau, de asemenea, că eram singura companie care putea executa proiectul pentru a respecta standardele și termenele. A fost o săptămână până la schimbare. Am oferit oferta în aceeași zi a anchetei lor și am început să lucrăm chiar a doua zi. Suntem specialiști în ceea ce privește munca rapidă și excelentă.

 

Întrebare: Care a fost problema?

Răspuns: Problema era că sunetul acustic și audibil care emana de pe scenă putea fi auzit în afara scenei care găzduiește studioul. Scena în sine este situată într-un cartier rezidențial, învecinat cu alte clădiri rezidențiale. Clientul nostru a vrut să evite să deranjeze pe oricine locuiește în apropiere. Intrarea în studioul televizorului era o singură ușă metalică. Ca și în cazul în care se poate amâna, dacă ușa nu a fost realizată în mod special în acest scop, nu are de a izola nivelul ridicat de zgomot prezent. Scena în sine este un dreptunghi mare care este împărțit în două părți. O jumătate din spațiu este alocat spectacolului. Așadar, avem o formație și un public, împreună cu gradinele și alte piese mobile. Pe o parte a gazdei, o gazdă populară de televiziune, trebuia să fie izolată de zgomotul provenit de la public. Exista un coridor care conducea, care transportă tot zgomotul cu publicul.

Întrebare: Ce a dorit să realizeze clientul?

Răspuns: De fapt, mai multe lucruri. Izolarea fonică a spațiului cu scopul de a proteja vecinii de zgomotul de studio. Un sunet acustic specific pentru trupă și o reducere a zgomotului provenit din audiență și din a doua jumătate a scenei cu fața către gazdă. Clienții noștri au specificat că doresc absorbția sunetului la 70hz. În acest scop, un amortizor de joasă frecvență cu linie subțire a fost plasat în spatele muzicienilor. În plus, spațiile pe care le-am acoperi trebuiau să permită și mișcarea regulată. Acest lucru ne-a condus la utilizarea Cortinei de izolare fonica DBB™.

Întrebare: Au avut cerințe de design și culoare?

Răspuns: Da, cerințele lor s-au axat pe funcționalitatea, calitatea și designul îmbunătățirilor pe care le-am oferit. Au dorit un finisaj negru, astfel încât să fie practic invizibil pentru spectatorii de acasă. Perdelele aveau 6m x 3,50m pe trei șine separate, deoarece sunt realizate din material dur, care nu este cu adevărat pliabil, dar trebuie să permită mișcarea.

 

Întrebare: Au existat provocări tehnice în timpul instalării?

Răspuns: Nu existau schele, trebuia să folosim scări și fixarea instalației pe pereți era o provocare. Întoarcerea trebuia să fie rapidă, deoarece noul sezon al spectacolului va începe  în câteva zile

 

Întrebare: Care este feedback-ul mediului după soluția DECIBEL?

Răspuns: În acest caz, am avut de-a face cu specialiști care au înțeles ce doresc să realizeze și, în consecință, le putem îndeplini rapid așteptările. Perdelele au oferit scenei mobilitate, izolare fonică și calitățile de absorbție solicitate.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.